Techhub

Har du en affärsidé men saknar teknisk kunskap för att kunna förverkliga den eller skala upp existerande, vi hjälper dig! På vår Teknikhub i Helsingborg får du tillgång till ett 30-tal experter inom en mängd olika tekniker och med gedigen erfarenhet som kommer ta din idé till nästa nivå!

Vad får du hjälp med?

På Teknikhuben hjälper vi dig med att förverkliga din idé eller att skala upp en existerande. Det kan vara allt ifrån att bygga en app till ett mer komplext system. Förutom att ta fram tekniska lösningar ger Teknikhuben även dig tillgång till vår marknadskännedom och breda kontaktnätverk.

Vem är du?

Du har en affärsidé som involverar en teknisk lösning som du behöver hjälp med.

Teknisk hjälp utöver det vanliga

Vi på Edument har arbetat inom mjukvaruutveckling i över nio år med såväl utbildning av systemutvecklare, mentorskap samt arbetat i stora internationella projekt. Vi vet vad som krävs för att en teknisk lösning ska hålla även för morgondagen. Hösten 2018 öppnade vi upp dörrarna till vår Teknikhub i hjärtat av Helsingborg. En hub som ger oss möjlighet att välkomna dig som entreprenör att förverkliga och bygga din affärsidé.

Kontakta oss

Har du en idé och behöver teknisk hjälp, kontakta oss!

Kontakta oss